Cultuurreis Italie en Italiaanse
kookcursussen in Italië, Marche

Kookcursus Italië, culturele
vakantie Italië, groepsreis

Cultuurreizen Italië, Kookcursus in Italie Marche


Cursussen in Italië met Terra D'Arte

Wij verzorgen sinds twintig jaar Italiaanse kookcursussen en kunstexcursies in het prachtige gebied van Midden-Italië. Onze groepsreizen in Italië garanderen persoonlijk contact, plezier, comfort en ontspanning.

De cursussen zijn voor 'absolute beginners', voorkennis is niet vereist. Maar ook de reeds ingewijde Italië-liefhebber kan bij ons zijn hart ophalen en genieten van een inspirerende en plezierige week, vol nieuwe ontdekkingen en met verdieping in de materie.

Wij hebben een jonge en informele benadering, met een grote passie voor kunst, geschiedenis en goed eten.

twintig jaar geleden zijn wij begonnen met de eerste kook- en kunstcursussen in Italie. Sindsdien specialiseren wij in Italiaanse kooklessen, kunstgeschiedenislessen, wijnproeverijen en rondleidingen in Italië. Met onze achtpersoonsbus leiden wij onze gasten rond in dit prachtige gebied.


Ennio zijn communicatieve vaardigheden en zijn ervaring die hij heeft opgedaan als Chef in zijn restaurant, en tijdens zijn reizen. Daarnaast werken we samen met lokale professionals. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen op een cursus van Terra D'Arte op Caravanserraglio!
Marche is de perfecte regio voor een Italiaanse vakantie.
De omgeving van de accommodatie op Caravanserraglio is ideaal voor lange wandelingen ver weg van de bewoonde wereld, fietsen, paardrijden, gastronomische ontdekkingen zoals wijnproeverijen, olijfolieproeverijen, kazen proeven, Italiaanse kookcursussen, of simpelweg niks doen...

Exhibit: Caterina and Maria deí Medici: women in power
Tentoonstellingen in Italie &  Marche