Cultuurreizen Italië, Kookcursus in Italie Marche
Cultuurreis Italie en Italiaanse kookcursussen in Marche Italië, Kookcursus Italië, culturele vakantie Italië, groepsreis.
Countryhose with pool

Geniet van de Italiaanse cultuur in Italië ! Wij verzorgen cursussen in Midden-Italië, Marche, Umbrie en Toscane, vanuit prachtig landgoed met zwembad in Marche.

Countryhose Caravanserraglio

Casa viaggiatori

De accommodatie tijdens de cursus in Italie
Italie kookcursussen en kunstreizen
Geen cursus kom toch!Countryhose Caravanserraglio

Countryhose Caravanserraglio

De accommodaties tijdens de lessen zijn vooral op agriturismo Caravanserraglio, in het groene hart van Le Marche, Italië
Caravanserraglio begint waar de straat eindigt, in één van de mooiste en naar de verbeelding sprekende gebieden van le Marche. Om ons heen ligt het natuurgebied van het Nationale Park van de Sibillijnse Bergen, met uitzicht over de vallei van de rivier de Chienti. Caravanserraglio biedt adembenemende uitzichten van het prachtige 360° panorama over de vallei en de golvende heuvels en de Sibillijnse Bergen. In kort tijdsbestek zijn dorpen en steden van groot artistiek en cultureel belang te bereiken.
Agriturismo Caravanserraglio in Le Marche, midden-Italië, verhuurt vakantiehuizen en appartementen met eigen entree, voorzien van alle comfort, met een park ter beschikking, met oude eikebomen, olijfbomen en een fruitboomgaard, weiden met grazende paarden, een zwembad (14x6 m), een mini-bos met een speelhuisje voor kinderen, een restaurant waar je de magische smaken van Le Marche kunt proeven en……..rust en harmonie. Tot ziens op Caravanserraglio!

Here some info for what concern the accommodation: during the courses for single booking you will have at disposal a self catering apartment with all the privacy, like this Artisti studio

For group booking when you prefer you will have at disposal a house with more bedrooms, like this Casa delle Rose
In this link you can visit all the possible accommodation available at the Country -house Caravanserraglio agriturismo, in the green heart of Marche, Italy.
Please contact us for any question or doubt, we are very open to find the best solution for everyone.