Cultuurreizen Italië, Kookcursus in Italie Marche
Kunstreizen Italië, Kookcursus in Italie Marche
Cultuurreis Italie en Italiaanse kookcursussen in Marche Italië, Kookcursus Italië, culturele vakantie Italië, groepsreis.
Italie kookcursussen en kunstreizen

Geniet van de Italiaanse cultuur in Italië ! Wij verzorgen cursussen in Midden-Italië, Marche, Umbrie en Toscane, vanuit prachtig landgoed met zwembad in Marche.

De accommodatie tijdens de cursus in Italie
Italie kookcursussen en kunstreizen
Geen cursus kom toch!


De accommodaties tijdens de lessen zijn vooral op agriturismo Caravanserraglio, in het groene hart van Le Marche, Italië
Caravanserraglio begint waar de straat eindigt, in één van de mooiste en naar de verbeelding sprekende gebieden van le Marche. Om ons heen ligt het natuurgebied van het Nationale Park van de Sibillijnse Bergen, met uitzicht over de vallei van de rivier de Chienti. Caravanserraglio biedt adembenemende uitzichten van het prachtige 360° panorama over de vallei en de golvende heuvels en de Sibillijnse Bergen. In kort tijdsbestek zijn dorpen en steden van groot artistiek en cultureel belang te bereiken.
Agriturismo Caravanserraglio in Le Marche, midden-Italië, verhuurt vakantiehuizen en appartementen met eigen entree, voorzien van alle comfort, met een park ter beschikking, met oude eikebomen, olijfbomen en een fruitboomgaard, weiden met grazende paarden, een zwembad (14x6 m), een mini-bos met een speelhuisje voor kinderen, een restaurant waar je de magische smaken van Le Marche kunt proeven en……..rust en harmonie. Tot ziens op Caravanserraglio!

Visiting Urbino, Italy
Art Tour in Marche Italy

Visiting Urbino, Italy's Ideal Renaissance City, with your personal italian guide. A World Heritage Site notable for a remarkable historical legacy of independent Renaissance culture, especially under the patronage of Federico da Montefeltro, duke of Urbino from 1444 to 1482.

Italian Cooking with Terradarte.net, Italy
Cooking Classes at the Caravanserraglio Restaurant

Our cooking classes allow you to immerse yourself in the culture and lifestyle of Italy and learn to cook authentic Italian dishes in an informal and friendly environment. You will learn the passion of the Italian kitchen and, importantly, have a lot of fun and enjoyment doing it.

Italian Cooking School, Marche Umbria Tuscany Italy, 
	small Group Cookery Courses Tours, customised group tours to Tuscany Umbria Marche Italy, Cookery, 
	Pottery Art Painting Courses Italy.