Cultuurreizen Italië, Kookcursus in Italie Marche
Kunstreizen Italië, Kookcursus in Italie Marche
Cultuurreis Italie en kookcursussen in Marche, Kookcursus Italië, culturele vakantie Italië, groepsreis.
Italian Cooking classes in Italy

Terra D'Arte verzorgt Italiaanse kookcursussen, wijnproeverijen en kunstgeschiedeniscursussen met excursies in Midden-Italië.

accommodation with pool

prachtige accommodatie met zwembad

Cooking classes in Italy

Contact:
Terradarte.net
Via Colli 10 62020
Serrapetrona Mc
Marche Italy
tel +39 333 8492998
info@terradarte.net

Terradarte.net is an initiative of Caravanserraglio .
Terra D'Arte verzorgt Italiaanse kookcursussen, wijnproeverijen en kunstgeschiedeniscursussen met excursies in Midden-Italië. Het hart van Terra D'Arte bestaat uit Ennio Barbieri, hij is een professionele Italiaanse chefkok die lessen geeft in zijn mooie restaurant in Le Marche, samen met vrienden en medewerkersgeven zij vakantiecursussen in kleine groepen op hun landgoed Agriturismo Caravanserraglio in Le Marche, Italië

De traditie van de Italiaanse keuken en de Italiaanse wijnen worden door de Italiaanse chef Ennio Barbieri met veel passie en plezier uitgelegd tijdens de kooklessen en wijnproeverijen in zijn restaurant Caravanserraglio in Le Marche, Italië.
In de ruime professionele keuken neemt hij je mee op ontdekkingsreis naar de eeuwenoude geheimen en tradities van de Italiaanse keuken. Ennio is lid van de Italiaanse Slow Food vereniging en voor het bereiden van de heerlijke Italiaanse gerechten gebruikt hij verse, lokale en vaak biologische ingrediënten afkomstig uit de groentetuin en boomgaard, en van andere lokale, kleine gespecialiseerde boerderijen en bedrijven.
De prachtige ligging van het restaurant op het landgoed van Agriturismo Caravanserraglio, omgeven door tien hectaren land met olijvenbomen, wijngaarden, grote moestuin en fruitboomgaard maken de kookcursussen een heerlijke ervaring vol nieuwe ontdekkingen!

Ennio Barbieri with Celebrity Gary Rhodes on UK tv

Bekijk het weekprogramma van de Italiaanse kookcursus