Italian Cooking School, Marche Umbria Tuscany Italy
Italian Cooking Schooldecoration

Smaak van Marche combineert Italiaanse kooklessen met Art Tours in Marche voor liefhebbers van Italië

Italian Cooking classes with art excursions in Italy

Ontdek Italië met de Smaak van Marche, Art excursies, Wijn proeven, kooklessen en Italiaanse tradities tochten in de Marche Umbrië en Toscane, Italië.

Italian pottery classes in Italy

Dit is een unieke ervaring en laat u kennismaken op een ontspannen manier om de tradities, kunst, eten, wijn en het leven van een van de mooiste regio's van Italië.
1250,00 € per person per week all included
Check the dates

detail van het schilderen van Carlo Crivelli
detail van het schilderen van Carlo Crivelli
La bottega dei vasai
La bottega dei vasai
Cooking Courses Italy
U kunt deelnemen aan een Italiaanse vakantie kookcursus ook!
koken Vakanties in Italië
Wijnproeverijen en koken Vakanties in Italie

Laat je inspireren door de schoonheid van Italiaanse kunst en architectuur, geniet van heerlijke Italiaanse maaltijden en wijnen in deze 1-weekse cultuurreis voor liefhebbers van Italiaans eten, wijn en kunst.

enjoy your holiday discovering le Marche

De week is zo ingedeeld dat er elke dag gezamelijke activiteiten zijn, zoals de mooie excursies naar kunststeden, monumenten, leuke stadjes en inspirerende plekken, Italiaanse kooklessen en wijnproeverijen. Daarnaast is er alle ruimte en genoeg tijd om tot jezelf te komen en te genieten van het mooie landgoed met zwembad.
De Smaak van Marche cursus is samengesteld om mensen te inspireren met het moois dat Italie te bieden heeft.
De cursus is open zowel voor beginners als voor de meer ervaren personen. De Italiaanse kooklessen zijn in de ruime, professionele keuken met kookeiland in het restaurant Caravanserraglio door de Italiaanse chef en gastheer Ennio.

landschap in Camerino le Marche
landschap in Camerino le Marche
Discovering le Marche
ontdekken le Marche
Aan het einde van de cursus kun je heerlijke Italiaanse gerechten klaarmaken en koken voor vrienden en geliefden bij thuiskomst. Op een levendige manier leer je over de kunstgeschiedenis van het hart van Italië. Middels wijnproeverijen, bezoeken aan wijnproducenten en lessen met achtergrondinformatie leer je veel over de Italiaanse Marche wijnen. Een unieke ervaring die je op een ontspannen manier introduceert in de kunst, het eten, de wijnen en het leven van een van de mooiste en authentieke regio's van Italie.

1250,00 € per person per week all included
Check the dates

Italy Cookery
Italian Cooking Courses, hands-on cooking classes

Italië hands-on kooklessen met wijnproeverijen Italië
Italië hands-on kooklessen met wijnproeverijen Italië
hands-on kooklessen, Italië Marche
hands-on kooklessen Italië

Cookery school Italy Marche
Cooking Courses in Italy

Highlights of the Taste of Marche, Italy Art & Cookery Tour:

Accommodation with pool
Accommodation with pool
Chiostro di San Nicola Tolentino
Chiostro di San Nicola Tolentino
Smaak van Marche
Wat is niet inbegrepen?
wijnproeven in le Marche
wijnproeven in le Marche
wijnproeven in le Marche
wijnproeven in le Marche

Detailed Itinerary - Taste of Marche, Art & Cookery Course Italy
Provisional program of the 1 week holiday

This is a preliminary itinerary and will be altered to accommodate seasonal activities or local festivals. This is a sample menu and can be altered according to the availability of the ingredients, since we want to guarantee fresh local produce of the season. However the essential content of the menu and itinerary will remain the same.

Dag 1 - aankomst en welkomstmaaltijd


Dag 2 - Excursie naar de abdij van Chiaravalle en Tolentino


Dag 3 - Excursie naar Asissi


Dag 4 - Kookcursus met excursie


Dag 5 - Excursie naar Loreto en Macerata


Dag 6 - Excursie naar Urbino


Dag 7 - Kookcursus met excursie


Dag 8


Algemene beschrijving van Smaak van Marche, Art & amp; Kookcursus Italië

De mentor van de Intenso kookcursus is de Italiaanse chef-kok Ennio Barbieri. De lessen worden gehouden in het Engels op Caravanserraglio Woonboerderij in de Marken, Italië
Het maximum aantal personen voor elke groep is acht, zodat onze gasten staan garant voor een persoonlijk entertainment en een goede service.

For information and reservations info@terradarte.net
NEXT COURSE

U hoeft niet naar een Masterchef aan de klas aan te sluiten. Gedurende de dag een professionele chef-kok zal u laten zien hoe u de geprogrammeerde maaltijd te koken. U kunt deelnemen door te helpen de chef-kok, koken onder zijn leiding, of kies gewoon om naar te kijken en aantekeningen te maken. Het is aan jou. Zodra alles klaar is je zitten aan de tafel om alle gerechten te proeven, samen met de chef-kok. Dit is onze interpretatie van de Italiaanse keuken Vakantie met dagelijkse Kookcursussen in Italië! Terradarte is een specialist Italiaanse vakantie Cookery School, Het aanbieden van kwaliteit Italiaanse keuken vakanties en cursussen sinds 1999.
U kunt kiezen uit een week lang de Italiaanse keuken vakantie in Marche, Umbrie , Toscane, waar u kunt genieten van 7 dagen van glorieuze Italiaanse eten! We hebben ook een korte pauze koken vakanties naar de zeer populaire regio's van Ascoli Piceno en Toscane.
Komen om te koken in Italië, join handen op kooklessen en wijn tours met deskundige! Leer van professionele Italiaanse chef-kok, winkelen lokale markt dan koken in 8 personen klasse. Ladingen van pret tijdens uw Italiaanse keuken vakantie. en een onvergetelijke Italiaanse keuken ervaring! Komen en doe mee Italiaanse kookcursussen in Marche, in deze regio u kunt nog steeds het echte gevoel van de Italiaanse plezier van het leven en Italiaanse gerechten.
Tijdens de Italiaanse keuken vakantie kunt u genieten van rondleidingen met je vloeiend Engels sprekende gastheren.
Kom en ontdek Le Marche met Terradarte.net Als u van plan bent een kook-vakantie in Italië en lekker eten, goede wijn en koken zijn uw passies dan dit wordt de Italiaanse vakantie voor jou! Word lid van een hands-on kookcursus met uw eigen persoonlijke Italiaanse chef-kok! Wijnmakerij bezoeken en proeverijen, hands-on koken lessen, Accommodaties kamers met eigen badkamer.
We verzorgt de lokale verse producten te gebruiken van onze biologische moestuin en boomgaard, of van andere lokale bedrijven die gespecialiseerd zijn in kaas, brood, groenten, vlees ecc. De prachtige locatie van het restaurant in het pand van de Caravanserraglio Agriturismo, met tien hectare land met olijfboomgaarden, wijngaarden, biologische keuken tuin en boomgaard, maken de kookcursussen een heerlijke ervaring vol nieuwe ontdekkingen! Ciao en tot ziens in Le Marche!


facebook Youtube Pinterest Accommodations Italy Caravanserraglio.com


Terradarte Via Colli 10 62020 Serrapetrona Mc
Marche Italy
tel +39 333 8492998
info@terradarte.net
Terra D'Arte is an initiative of Caravanserraglio
Via Colli 10 - 62020 MC Serrapetrona-Le Marche-Italy